Beeld van de IJsselkade, atelier Carien Engelhard

De cursussen

Het komende najaar van 2021 geef ik weer een aantal cursussen in mijn atelier in Zutphen. Zie de cursussen zoals die hieronder vermeld zijn. Mijn atelier dat op de IJssel en de uiterwaarden van de IJssel uitkijkt, biedt voor die cursussen zowel in de zomer als in de winter een ideaal uitgangspunt. Natuurlijk is het zo dat de cursussen alleen door kunnen gaan of in een kleinere groep kunnen doorgaan als het Corona virus wat getemd is.

Als mensen een ochtend van hun cursus missen, wordt hen de mogelijkheid geboden om op de laatste vrijdagmiddag van de maand die les in te halen. Ook is het mogelijk op die middag zelf (met eventueel lichte steun) aan het werk te gaan. Die data zijn: 27 augustus; 24 september; 29 oktober; en 26 november.

De informatie over de cursussen is in de folders links te vinden. In de folders klopt de informatie wel, de data niet. Die staan rechts vermeld. 

 

Het model als inspiratie

In het najaar van 2021 is er een cursus van vier donderdagochtenden (eerste donderdagochtend van de maand). Twee van de ochtenden wordt er gewerkt met een model, en twee ochtenden is er ruimte voor eigen interpretatie. Klik op de folder hiernaast. De data kloppen niet. Die staan hieronder vermeld. 

De cursus wordt gegeven op de donderdagochtenden: 2 september; 7 oktober; 4 november; en 2 december. 

Kalligrafie als inspiratiebron

De cursus Chinese kalligrafie (voor beginners, vier keer) vindt dit najaar plaats op de laatste donderdagochtend van de maand. Klik op de folder hiernaast voor meer informatie. De data kloppen niet. Die staan hieronder vermeld. 

Dat gaat om de ochtenden: 26 augustus; 23 september;  21 oktober; en 18 november. 

Er wordt ook een cursus kalligrafie gegeven voor iets meer gevorderden. Het gaat om vier ochtenden. Deze cursus wordt gegeven op de 1e vrijdag ochtend van de maand: 3 september; 1 oktober; 5 november; en 3 december.

Van 2 naar 3 dimensionaal

(geen cursussen)

De IJssel als inspiratiebron

Hieronder staat een cursus vermeld die ik in het najaar van 2021 geef van 10  t/m 12  september. Zie de folder voor meer informatie. De data in de folder hieronder kloppen niet, de informatie wel, Zie hierboven.