Beeld van de IJsselkade, atelier Carien Engelhard

De cursussen

Helaas zullen in het komende najaar van 2021 de cursussen in mijn atelier in Zutphen niet door kunnen gaan. De cursussen gaan wel door maar worden uitgesteld naar het eind van het najaar of het begin van het nieuwe jaar.
Blijft staan dat mijn atelier dat op de IJssel en de uiterwaarden van de IJssel uitkijkt (Kuiperstraat 78, hoek IJsselkade) een ideaal uitgangspunt biedt voor die cursussen. 
 
De informatie over de cursussen is in de folders links te vinden. Die informatie klopt. In het late najaar of het begin van het nieuwe jaar zullen de cursussen weer starten. 

 

Het model als inspiratie

In het najaar van 2021 is er een cursus van vier donderdagochtenden (eerste donderdagochtend van de maand). Deze cursus in het najaar gaat niet door.

Kalligrafie als inspiratiebron

De cursus Chinese kalligrafie (voor beginners, vier keer) vindt dit najaar plaats op de laatste donderdagochtend van de maand. Deze cursus in het najaar gaat niet door.

Van 2 naar 3 dimensionaal

Voor dit onderwerp ware er geen cursussen gepland

De IJssel als inspiratiebron

Hieronder staat een cursus vermeld die ik in het najaar van 2021 zou geven van 10  t/m 12  september. Deze cursus gaat ook niet door.